aug 152017
 
 15 augustus 2017  Action, kleurboeken

Action Colour Your Own Postcards

Alweer een flinke tijd had ik bij de Action geen kleurboeken meer gekocht, maar nu zag ik toch wel iets heel leuks liggen dat ik niet kon laten liggen. Ze hadden namelijk een boekje met kleurkaarten met allerlei leuke quotes: Action Colour Your Own Postcards! In dit artikel zal ik jullie vertellen wat ik van het blok vind.

Action Colour Your Own Postcards

Uiterlijk

Het boekje heeft een simpel uiterlijk, maar dat maakt me voor zo’n kaartenboekje eigenlijk helemaal niet uit. Als het goed is haal je de kaartjes er toch uit, dus is het veel belangrijker dat je de kaarten leuk en mooi vindt natuurlijk. Het boekje is vierkant en op de achterkant kun je alle kaarten bekijken die in het boekje zitten. Dan weet je dus zeker of het iets voor jou is!

Action Colour Your Own Postcards

Platen

Er zitten 30 kaarten in met 30 verschillende quotes. Je hebt zowel kaarten met zwarte achtergrond als met witte achtergrond, dus dat wisselt goed af. Ook zijn de quotes origineel. Het zijn naar mijn mening niet allemaal alleen maar quotes die je in al die quote boekjes vindt.

Papier

Het papier/karton is zoals je van kaartenboekjes gewend bent. Dik en stevig! De kleur is mooi helder wit. Uiteraard zijn ze enkelzijdig bedrukt, zodat je op de achterkant jouw persoonlijke boodschap kan schrijven.

Action Colour Your Own Postcards

Kleurmateriaal

Door het dikke karton kun je veel verschillend kleurmateriaal gebruiken. Alle stiften op waterbasis zullen sowieso niet doordrukken, fineliners ook niet, maar de markers op alcoholbasis zullen alsnog hun afdruk op de achterkant laten zien. Op zich is dit op te lossen door een wit papier/karton op de achterkant te plakken als je klaar bent met kleuren, zodat je daar de tekst nog op kan schrijven. Ook met potlood en met pastelkrijt heb ik geen problemen ondervonden.

Action Colour Your Own Postcards

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak is ook zoals je van kaartenboekjes gewend bent. Je hebt geen last van een slecht open liggend boek, want je scheurt de kaartjes er gewoon uit. Het enige wat misschien lastig is, is dat er geen bijpassende enveloppen bij zitten, waardoor je wel op zoek moet naar enveloppen die bij deze kaarten passen. Uiteraard kun je er altijd zelf een enveloppe bij maken, maar dat is wel weer extra werk!

Action Colour Your Own Postcards

Conclusie en verkoopinformatie

Ik ben blij met de Action Colour Your Own Postcards met quotes. Het boekje is praktisch, je kunt met veel verschillend materiaal werken en de quotes zijn origineel en leuk. Ook de afwisseling in zwarte en witte achtergrond vind ik super. Nu wel nog even op zoek naar passende enveloppen!

Action Colour Your Own Postcards is te koop bij de Action voor €0,99 per stuk. Deze producten zijn helaas wel altijd snel uitverkocht bij de Action, dus ik hoop dat je ze nog kunt scoren. Ik had bij ‘mijn’ Action de laatste, maar als ik ze nog ergens zie neem ik zeker nog een reserve boekje mee!

Vind jij kaarten met quotes leuk of geef je liever wat anders?

Misschien vind je dit ook leuk

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on LinkedIn
Ik zou het erg leuk vinden als je dit deelt!

Geef een reactie