aug 192017
 

kalender challenge juni

We zijn al over de helft van het jaar, maar ik laat jullie nu de laatste plaat zien van de eerste helft van de mandala verjaardagskalender. De vorige was wat donkerder van kleur, maar ik had beloofd dat ik dat met de maand juni weer goed zou maken en dat is gelukt. Het is een heel vrolijke plaat geworden!

mandala juni

De plaat van juni was redelijk priegelig, maar niet heel erg, waardoor ik toch maar heb gekozen om Stabilo 68 te gebruiken. Voor de smalle stukjes kun je daarmee dunne lijntjes maken, maar voor de grotere vakken erger je jezelf er niet aan dat het lang duurt of streperig wordt. Ik heb gekozen voor de kleuren 24, 54, 48, 17 en 58.

Ik ben blij met het resultaat. Het is weer lekker vrolijk en het springt er echt uit. Ik vond het een leuke, maar best moeilijke plaat. Over een paar weekjes zal ik de maand juli weer aan jullie laten zien en dan zijn we alweer over de helft. Wat gaat de tijd toch snel!

Misschien vind je dit ook leuk

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on LinkedIn
Ik zou het erg leuk vinden als je dit deelt!

  One Response to “Kalender Challenge 2017 | Juni”

Comments (1)
  1. Hij is eg mooi geworden, ik ben benieuwd naar de rest

Geef een reactie