aug 242017
 

Inmiddels ben ik alweer op de helft van mijn Kalender Challenge 2017 en daardoor leek het me leuk om de platen tot en met juni nog even op een rijtje te zetten. Misschien heb je er eentje gemist of volg je me nog niet zo lang. Dan kun je ze makkelijk allemaal nog een keer bekijken.

Januari

Mandala verjaardagskalender

Januari kleurde ik met Staedtler Triplus Fineliners. Het was een priegelige plaat, maar wel een leuke!

Februari

mandala verjaardagskalender

Februari was wat makkelijker en ook super leuk om te doen. Ik heb deze gekleurd met Tombow ABT’s.

Maart

Maart viel wat anders uit wat de kleuren betreft dan ik wilde, maar toch vind ik ‘m mooi geworden. Ook deze was weer priegelig, waardoor ik opnieuw voor de Staedtler Fineliners koos.

April

April was een erg leuke plaat. Ik heb best veel wit gelaten, maar ik vind het effect daarvan bij deze mandala erg tof. Ik heb gekleurd met Tombow ABT’s. Ik denk dat je tijdens het lezen van dit artikel wel ontdekt wat mijn favoriete materiaal is qua stiften en fineliners.

Mei

kalender challenge mei

De maand mei had weer meer een herfstvibe door de herfsttinten die ik gebruikt heb. Ik heb gekleurd met Stabilo 88 en deze duurde best lang, maar ik ben super blij met het resultaat!

Juni

kalender challenge juni

Juni past precies bij de maand waarin de zomer begint. Lekker vrolijk en hij springt er lekker uit! Ik heb deze gekleurd met Stabilo 68.

Dit waren de eerste zes platen van mijn mandala verjaardagskalender. Ik zit nog goed op schema, dus verwacht dat ik deze challenge – net als de vorige – met succes ga afronden! Next stop will be juli.

Heb jij al een verjaardagskalender helemaal gekleurd?

Misschien vind je dit ook leuk

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on LinkedIn
Ik zou het erg leuk vinden als je dit deelt!

Geef een reactie