aug 172017
 

Derwent Procolour

Derwent komt met een nieuwe lijn kleurpotloden en ik heb hier al veel goede dingen over gehoord. Ik kan niet wachten tot ik ze zelf een keer kan uitproberen, maar hier alvast een kort artikel met wat informatie over de nieuwe Derwent Procolour Potloden.

De Derwent Procolour Potloden zullen beschikbaar zijn in 72 verschillende kleuren. Je kunt ze kopen in blikken van 12, 24, 36 en 72. Maar wat zijn de beloften van Derwent bij deze kleurpotloden? Een korte opsomming!

♥ sterke punt, waardoor er weinig verspilling is en je geen rommeltje maakt van je werkplek.
♥ gelaagdheid. Ze kleuren soepel zonder wasachtige finish.
♥ zeer hoge pigmentatie.
♥ makkelijk te blenden.
♥ geschikt voor veganisten.
♥ 72 heldere kleuren.

Dat klinkt mij zeer goed in de oren! Deze potloden zouden de ideale combinatie zijn tussen de Derwent Coloursoft en de Derwent Artists potloden. De Coloursoft heb ik in mijn bezit, dus daarmee zou ik kunnen vergelijken. Ik zou deze potloden graag aan mijn collectie toevoegen, want het klinkt heel erg veelbelovend! De kleuren zien er ook goed uit en nu kun je ze met een flinke korting kopen bij Kunstburg. De foto bij dit artikel komt daar ook vandaan.

Ga jij deze potloden uitproberen?

Misschien vind je dit ook leuk

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on LinkedIn
Ik zou het erg leuk vinden als je dit deelt!

Geef een reactie