OVER MIJ

 

OVER MIJ

Welkom op mijn blog en wat leuk dat je meer over mij en mijn blog wil weten! Ik ben Vera, ik ben 25 jaar jong en woon in het zuiden van Nederland. Ik ben afgestudeerd aan de PABO en werk met heel veel plezier met kinderen op de basisschool. Uiteraard zijn zowel kleuren als bloggen grote hobby’s van mij! Ik hou het meest van felle kleuren, maar kleur vooral met zoveel mogelijk verschillende combinaties. Naast deze twee hobby’s hou ik ook van muziek, lezen, het bezoeken van dierentuinen en het kijken van films en series.

Wil je meer over mij weten of heb je een andere vraag? Dan kun je die altijd stellen in de reacties of stuur me een mailtje via info@kleurenisvooriedereen.nl.

OVER KLEUREN IS VOOR IEDEREEN

Een tijdje geleden had ik een andere blog, maar daar deed ik weinig mee, omdat het onderwerp me steeds minder aan begon te spreken. Ik hield me veel bezig met kleuren, dus begon het toch weer te kriebelen om een blog te beginnen met reviews en kleurplaten. Om mijn mening en creaties te delen, maar vooral om anderen te inspireren! Op 1 augustus 2015 maakte ik een frisse, nieuwe start met de blog ‘kleuren is voor iedereen’!

Kleuren is een grote hobby van mij en ik ben blij dat het zo populair is op dit moment. Overal zie je kleurboeken voorbij komen en er is heel veel keus! De naam van mijn blog was niet zo moeilijk bedacht. Soms zijn er nog wel mensen die het raar vinden als je zegt dat je kleurt, maar als ik dan wat van mijn gekleurde platen laat zien vindt eigenlijk iedereen het heel tof. Kleuren is niet alleen voor kinderen. Of het nou je moeder, vriend(in), opa of buurvrouw/buurman is, kleuren is voor iedereen!

Lees ook mijn disclaimer

 

  2 Responses to “OVER MIJ”

Comments (2)
  1. Wat een fijne blog heb je, ik heb me meteen geabonneerd! Vooral van je materiaalreviews ga ik dankbaar gebruik maken 😉

  2. Wat een superleuk blog heb je!
    Ik heb me ook meteen geabonneerd op je blog.
    En ik ga vooral van je revieuws gebruik maken! Ik ben benieuwd naar alle nieuwe dingen 🙂

    Groetjes Mandy.

Geef een reactie