sep 072017
 
 7 september 2017  nieuws en tips

Een tijdje geleden liet ik jullie in een nieuw artikel een aantal oude artikelen zien. Dit doe ik omdat ik steeds nieuwe lezers bij krijg en ik het zonde vind als de artikelen waar ik hard aan gewerkt heb ondergesneeuwd raken. Hierbij weer vijf oudere artikelen op een rijtje!

Het enige echte mini kleurboek

Dit kleurboekje is nog steeds een van mijn favorieten. Je neemt ‘m makkelijk mee en een plaat hoeft geen uren te duren. Mijn favoriete on the go kleurboek!

Het enige echte mini kleurboek voor volwassenen

Webshop Kleurenenzo

De webshop kleurenenzo heeft een groot assortiment kleurboeken en kleurmateriaal met mooie aanbiedingen. Dit artikel is ook meteen een review van de webshop, omdat ik er de Faber Castell Pitt Artist Pens gekocht had.

Webshop Kleurenenzo

5 simpele kleurdoelen om jezelf mee uit te dagen

In dit artikel zet ik een paar manieren op een rijtje waarmee je voor jezelf een uitdaging kan creëren. Het zijn simpele manieren, dus toegankelijk. Wel blijf ik uiteraard benadrukken dat plezier altijd voorop moet blijven staan!

5 simpele kleurdoelen om jezelf mee uit te dagen

7x mandala kleurboek voor volwassenen

Af en toe zet ik een aantal boeken op een rijtje met een bepaalde soort afbeeldingen of thema’s. In deze editie werden het zeven mandala kleurboeken. De keuze is reuze, maar toch heb ik er zeven kunnen uitkiezen voor jullie.

7x mandala kleurboek voor volwassenen

Geef kleur aan je valentijn

In dit artikel zie je hoe ik een sieradendoosje heb gepersonaliseerd met mijn eigen kleurplaat. Dit was speciaal voor valentijn, maar uiteraard kun je dit principe toepassen op zowel verschillende voorwerpen als verschillende feestelijkheden. Doe je eigen ding en ik zie graag het resultaat natuurlijk!

Geef kleur aan je valentijn

Dit waren weer vijf artikelen waarvan ik het de moeite waard vind om ze nog een keer langs te laten komen. Je kunt ook altijd bij gerelateerde artikelen kijken, maar natuurlijk kun je ook de categorieën, tags of zoekfunctie gebruiken om oudere artikelen te lezen die je leuk lijken.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on LinkedIn
Ik zou het erg leuk vinden als je dit deelt!

  One Response to “Uit de oude doos | artikelen #2”

Comments (1)
  1. Zijn inderdaad goede artikelen, ik heb hem gedeeld via Twitter

Geef een reactie